Hjem > Herretennis > 90-tallets mest berømte poeng

90-tallets mest berømte poeng


Denne saken handler om herretennisAndre Agassi sin karriere er slutt. For at han ikke skal bli husket som den gamle og langsomme mannen han har vært denne sesongen, vender jeg oppmerksomheten mot finalen i US Open 1995.

I ettertid er det lett å si at dette var 90-tallets største kamp. Agassi og Sampras hadde dominert touren i året som ledet opp til finalen. Agassi vant US Open 1994 og påfølgende Australian Open 1995, hvor han slo Sampras i finalen. Sampras hadde i ´95 vunnet Wimbledon. Den som vant finalen i US Open, ville etter all sannsynlighet slutte som verdensener det året.

Agassi hadde slått Sampras solid gjennom hele sesongen, også på Sampras sine elskede hardcourt-baner i USA. Begge hadde gått problemfritt til finalen på hjemmebane i New York.

Her kommer settballen i første sett, Sampras vinner settet dersom han tar dette poenget. – Det er tidenes beste poeng, kom det gispende fra kommentatorbua der John McEnroe sat. Bedøm selv (som så ofte er ballen vanskelig å se på disse små skjermbildene, men du får et inntrykk av hva som skjer). Agassi nærmest kamera.

Reklame
Kategorier:Herretennis Stikkord: , , ,
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: