Hjem > Herretennis > Davydenko satser på utbrenthet

Davydenko satser på utbrenthet


Denne saken handler om herretennisDet er vanskelig å tolke russerens kampprogram annerledes. Ingen kan spille tennis hver dag, hver uke gjennom en hel sesong uten å merkes av det.

Davydenko sitt stødige spill burde være perfekt mot en så ustabil spiller som Paradorn Srichaphan. Sistnevnte har ikke hatt en stabilt god form på år og dag. Han spiller på små marginer, på samme måte som Fernando Gonzalez. Han har nok litt ekstra støtte i Asia, der han spilte mot Davydenko i dag.

Davydenko tapte. (Jeg tapte også på oddsen som følge av det, beskjedne 20 kroner.) 6-2, 2-0 ble resultatet. Davydenko klarte altså ikke å fullføre kampen. Ifølge rapportene var det pga en skulderskade og «konsentrasjonssvikt». Når du har spilt så mye tennis i løpet av året at øynene går i kryss, er det på tide å ta en pause.

Hva er det med disse russerne og penger? Yevgeny Kafelnikov reiste jorden rundt som en gal, på jakt etter dollar. Hadde han spisset karrieren mer, kunne han endt opp med mer enn to store titler på peishylla.

Reklamer
Kategorier:Herretennis Stikkord: ,
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: