Hjem > Kvinnetennis > Venus vinner igjen

Venus vinner igjen


De ekstremt talentfulle er de mest irriterende. Du har helt sikkert gått i klasse med typen, eller kanskje sitter han ved siden av deg på jobb: Han som bare trenger å lese engelskglosene en gang for å få full score på prøven, røykeren som er klassens beste på 800 meter eller kollegaen som selger mest selv om han kommer sist og går først.

Jeg tipper de andre jentene på WTA-touren har det litt sånn i forhold til Venus og Serena Williams. De kan tilsynelatende falle så langt bak de bare vil på rankingen, drive litt med mote og litt med skuespill, og likevel vinne Grand Slam-titler når de vil. Begge har en GS-tittel fra 2008.

Venus slo Dinara Safina i kvartfinalen i Stuttgart denne uken. Safina er årets «late bloomer» på WTA-touren, med mange fine resultater. Arbeidsjentene fikk sin revansje da Duracell-kaninen Jelena Jankovic slo Venus, og møter Nadia Petrova i finalen. Jankovic kan fort ende året som nummer én.

Mer damenytt: Estland møter Danmark i finalen i Tokyo, når Caroline Wozniacki (dansk) møter Kanepi. Jeg venter spent på norske resultater i samme klasse, og håper i det minste at mine barn får se en nordmann/-kvinne i verdenseliten. Wozniacki kan ta sin tredje tittel for året.

Reklame
Kategorier:Kvinnetennis Stikkord: , ,
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: