Hjem > Herretennis > Det siste australske håpet

Det siste australske håpet


Det er tynt bak Lleyton Hewitt i australsk tennis. Derfor prøver de så godt de kan å innbille seg selv at Hewitt fortsatt har sjanser til å vinne Grand Slam-turneringer. Hewitt sier at han tror det samme selv, men det kan han ikke mene i fullt alvor.

Les intervju med Hewitt på Australian Open sine hjemmesider.

Reklame
Kategorier:Herretennis Stikkord:
 1. Kjetil
  05/01/2010, kl. 15:33

  Hewitt hadde jo noen gode resultater i fjor så helt umulig er det vel ikke. Jeg tror faktisk at han tror på det selv. Med god trekning og et par superkamper kan han komme langt. Tommy Haas nådde jo ganske langt i Paris og Wimbledon og det har skjedd rarere ting enn at en av gamlegutta plutselig er i en stor finale.

  Hewitt vant overlegent mot Del Potro i Wimbledon, og tapte en svært jevn kvarfinalekamp mot Roddick som nesten vant hele greia. Jeg tror ikke Hewitt vinner en Grand Slam igjen, men hvis han har trent godt og er skadefri kan han komme ganske langt. Problemet er vel hvis han kommer opp mot en Federer eller Nadal i en semi eller kvart, og da taper Lleyton 9 av 10 kamper.

  • 05/01/2010, kl. 21:10

   Problemet for Hewitt nå for tiden er at han tape for mange spillere. Han er ikke like sikker fra grunnlinjen som før, og ikke like rask. Han får få gratis poeng, og kroppen må være utslitt av ti-tolv år på touren med en så krevende spillestil.

   Men honnør for at han prøver.

 2. Monfils
  09/01/2010, kl. 18:47

  Så Hewitts kamp nå sist mot Robredo i Perth. Ingen tvil om at han fortsatt er en god tennisspiller, men han mangler det siste ekstra for å være med å spise kisebær med de store. Effektiviten hans må bli bedre. Det så ut som Hewitt måtte slite dobbelt så hardt for poengene som Robredo. Skal det holde til en god plassering i AO er han helt avhengig av å ha marginene på sin side samtidig som motstanderen har en dårlig dag. Blir spennende å se hva han får til. PS. Lenge siden han har klippt seg? Kjente han neste ikke igjen med så lite hår på stussen…

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: