Hjem > Herretennis, Kvinnetennis > Finalspillere for den harde kjernen av tennisfans, få andre

Finalspillere for den harde kjernen av tennisfans, få andre


Jeg håper arrangørene i Stockholm og Moskva har solgt unna finalebillettene på forhånd denne helga. Finalespillerne er ingen publikumsmagneter, for å si det mildt. I Stockholm spiller Baghdatis (noen som husker han?) mot Olivier Rochus. I WTA-turneringen i Moskva skal Schiavone møte hjemmespilleren Govortsova. Nei, jeg har heller aldri sett henne i aksjon.

Reklamer
 1. Knut
  25/10/2009, kl. 12:33

  Baghdatis er jo ikke hvem som helst. Mest kjent er han vel for finalen i AO-06 (tapte i fire sett mot Federer) samt at han var den siste spilleren Agassi slo på atp-touren. I tillegg var han verdens beste junior tilbake i 2003.
  Siden den gang har han vært mest omtalt som tjukk og uinspirert, men nå har han visstnok skjerpet seg og siden juli klatret rundt 80 plasser på atp-rankingen. Steve Tignor skrev for litt siden en artikkel om han med den velklingende tittelen ‘The soulful Goof’: http://tennisworld.typepad.com/thewrap/2009/10/the-soulful-goof.html

  Siden Søderling måtte gi w.o i semifinalen viste svensk tv semifinalen i double i stedet. Artig og lenge siden jeg har sett double på tv. Singlefinalen går kl.15
  på SVT1 i dag.

  • 25/10/2009, kl. 22:36

   Joda, Baghdatis er ganske kjent i tenniskretser. Men han er ingen Federer eller Nadal, for å si det sånn. Og det er snart fire år siden den finalen.

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: