Hjem > Herretennis, Kvinnetennis > Fire slitne finalister

Fire slitne finalister


[picapp src=»e/b/2/9/Rakuten_Open_2009_49fd.jpg?adImageId=4568261&imageId=6714499″ width=»380″ height=»253″ /]

For noen uker siden spilte Juan Martin Del Potro, Roger Federer, Kim Clijsters og Caroline Wozniacki finale i US Open. Hvordan har det gått med dem siden det?

 • Del Potro tapte 4-6, 4-6 mot franske Edouard Roger-Vasselin (189 i verden, bildet) i første runde i Tokyo. Visstnok med jetlag og mageproblemer. Greit nok med mageproblemene, men at en så rutinert fyr som Del Potro sliter med jetlag, er uforståelig for meg. Hvorfor reiste han ikke til Japan tidligere? Det er lenge siden han spilte forrige turnering.
 • Federer hjalp Sveits til seier over Italia i Davis Cup før han tok ferie. Sliten, nå. Skal ikke spille igjen før i begynnelsen av november, i Basel.
 • Clijsters koser seg med familien hjemme i Belgia. Hun har forresten en kjekk Twitter-side.
 • Wozniacki har tapt begge sine kamper etter US Open. Hun ga seg på 0-5 i mot Wozniak i første runde i Japan. Denne uka tapte hun i tre sett mot Maria Jose Martinez Sanchez, som har et fryktinngytende langt navn, men ikke et spill som bør plage Wozniacki. Når du taper avgjørende sett 0-6 mot en spansk grusspesialist, er det på tide å ta seg en velfortjent pause.
Reklamer
 1. jokke
  06/10/2009, kl. 15:30

  Wozniacki har spilt alt for mye i år og har en tendens til å aldri kansellere turneringer…selv om hun har slitt med sykdom de siste ukene. Må ta det LITT med ro.

  Jeg så en overskrift ala «Roger slo del Potro» og ble overrasket over at Federer spilte uten at jeg hadde fått det med meg…så viste det jo seg at det var en annen Roger.

  Fikk med meg en ‘epic’ i dag morges mellom Azarenka og Sharapova. Førstnevnte ledet 5-2 i siste sett, men ble bombardert ut av turneringen. Bra match, full pupp. Absurd tettpakket felt for Sharapova, som kanskje møter ny verdensnummer 1 Serena i semifinalen. En vinnerkandidat til Australian Open med Clijsters, henin & co er hun uansett etter siste ukes oppvisning.

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: