Hjem > Herretennis > Spania-Sveits i Davis Cup

Spania-Sveits i Davis Cup


Davis CupRoger Federer mangler en Davis Cup-triumf på CV-en sin. Jeg tviler på om han får det neste år. Sveits er avhengig av at Federer og Wawrinka holder seg skadefrie – og prioriterer DC-spill – for å ha en sjanse. Federer er som alltid ullen når han uttaler seg om spill i Davis Cup.

Nå er første runde av neste års cup trukket. Kampene spilles i mars 2010. Sveits fikk den aller verste trekningen: Borte mot Spania. I DC er det slik at hjemmelaget bestemmer hvilket underlag kampen skal spilles på. Dersom Spania velger noe annet enn grus for det oppgjøret, skal jeg personlig hinke til kamparenaen.

Alle vet hvordan Nadal pleier å herje med Federer på grusen. Dersom Spania ikke har Nadal med, har Sveits en liten sjanse. Men Federer må fortsatt vinne sine to singlekamper og kanskje bidra i double også, for å dra i land seieren. Wawrinka er brukbar på grus, men ingen livredder for Sveits.

Dersom Sveits vinner mot Spania, møter de Tyskland eller Frankrike i neste runde, og så Russland/India/Argentina/Sverige i semifinalen. Legg merke til at Ecuador også er tilbake på øverste nivå, takket være heroisk innsats av gode gamle Nicolas Lapentti.

Reklamer
Kategorier:Herretennis Stikkord: , ,
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: