Hjem > Herretennis, Kvinnetennis > Lokalnytt: Ny leder i Stavanger tennisklubb

Lokalnytt: Ny leder i Stavanger tennisklubb


Stavanger tennisklubb får ny leder, melder tennisen.no.

Jeg har spilt tennis der noen ganger i året de siste sju årene, uten å være medlem. Her kommer to små og ett stort ønske fra meg:

 • Innfør klippekort. I dag må man være medlem for å få billigere tennistimer. For oss som har et variabelt aktivitetsnivå, er det for dyrt å være medlem til at det lønner seg i løpet av et år. Hva med å selge klippekort med f.eks ti tennistimer for prisen av åtte, eller noe sånt? Da får klubben forskuddsbetalt rett i kassen, og vi får litt billigere timer.
 • Garderobene (i alle fall herregarderoben, som er den eneste jeg har kjennskap til) er nitrist, kald og forsømt. Det er greit at mange dusjer hjemme, men det er på tide å gjøre noe med garderoben.
 • Dersom det ikke blir mer sandvolley i Vågen i Stavanger, hva med å arrangere et Davis Cup-oppgjør der? Det ville blitt et stort løft for sporten, og jeg tipper NRK eller andre også ville vært interessert. Midt i Stavanger hadde folk kommet i hopetall for å se på, garantert.
Reklame
 1. TM
  19/09/2009, kl. 01:27

  Hadde vært fett med Davis Cup-kamp i Stavanger sentrum. Jeg hadde hvertfall gått.

  Ellers synes jeg også det er dyrt å spille tennis. Koster vel fort 250 kr for å leie bane en time her i området. Nå er jeg litt heldig som har fått et nyoppusset kommunalt tennisanlegg i nærheten, men det er kun utebaner, så det begrenser seg jo litt når nettene blir lange og kulda setter inn.

 2. Monfils
  19/09/2009, kl. 14:09

  I Marseille betaler du 5€ timen eller 60€ aaret.

  Alèèèèz norsk tennis.

  • 19/09/2009, kl. 16:24

   Det burde være mange flere offentlige tennisbaner her i landet. Ganske lite vedlikehold forbundet med disse sammenlignet med andre idrettsanlegg, vil jeg tro.

   • TM
    20/09/2009, kl. 07:24

    Ikke for å insinuere at visse typer sport er mer prioritert enn andre her til lands, men dersom jeg forflytter meg en liten kilometer hjemmefra, har jeg tilgang på ikke mindre enn 7(!) fotballbaner!

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: