Hjem > diverse > Prisen på tennisballer

Prisen på tennisballer


Det regner i Stavanger, og som resten av byen brukte jeg gårsdagen på Forus, nærmere bestemt XXL. Det var på tide å kjøpe åtte nye tennisballer.

Det prosjektet droppet jeg raskt, for køen ved kassen på XXL var ca. 100 meter lang. Pris for åtte Slazenger-baller: 198 kroner. Jeg tenkte at det var like greit å gjøre innkjøpet på G-Sport, som ikke hadde lokket lokalbefolkningen med «Tidenes ryddesjau!». På G-Sport var det heldigvis mindre folk. Prisen for åtte tennisballer, identiske med dem på XXL, på G Sport: 349 kroner.

Jeg vet ikke hva tennisballene koster i USA og andre steder, men jeg nekter å tro at det er like dyrt. (Tennis Warehouse selger bare større kvanta.) Hvorfor er tennisballer så dyrt i Norge? Noen som vet hvor man får tak i billige og gode baller?

Reklame
Kategorier:diverse Stikkord: ,
 1. TM
  28/07/2009, kl. 12:14

  Prisen på G-Sport virket rimelig stiv da. Tror aldri jeg har betalt mer enn 120,- for et rør med 4 baller, men heller ikke mindre enn 99,-. Hvor mye forskjell er det egentlig på offisielle Wimbledon-baller og andre?

  • 28/07/2009, kl. 14:42

   De hadde noen jalla-baller (så i alle fall sånn ut for meg) som kostet det samme.

   • TM
    28/07/2009, kl. 23:14

    På websiden til G-Sport har de noen HEAD-baller til 99,- for 4. Ifølge Agassi (på TV-reklamene på Eurosport), så brukes HEAD på ATP-touren. Sikkert ikke de til 99,- på G-Sport, men da er de vel kanskje ikke heeelt jalla :)

 2. TM
  28/07/2009, kl. 12:21

  Hm… når jeg ser på linken din til Tenniswarehouse, så er det ganske stor prisforskjell ja. Det laveste jeg har sett i Norge er vel http://www.tennispunk.no
  20 baller for 370,-

 3. Henrik
  18/08/2009, kl. 16:26

  Kjøp baller direkte fra importøren. Bruk for eksempel tennisbutikken.no. Det finnes også noe på racketshop.no. Billig er det også å bestille en kasse fra Sverige. Da betaler du sjelden mer en 50-55 norske kroner for et rør (4 baller) med gode baller.

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: