Hjem > Kvinnetennis > Safina lever opp til imaget

Safina lever opp til imaget


wtaSerena Williams har vunnet tre turneringer det siste året: US Open i fjor, Australian Open og Wimbledon i år. Likevel er hun ikke ranket på førsteplass på WTA-touren. Det er Dinara Safina, takket være jevnt spill året rundt.

Sist helg tok hun tittel nummer tre for året, i slovenske Portoroz. Jeg kan ikke skjønne annet enn at Safina må ha blitt belønnet rikelig av arrangøren for å spille i en så ubetydelig turnering. Du er over snittet tennisinteressert dersom du forbinder noe med Safinas motstandere i Portoroz: Majerik, Pervak, Brianti, Camerin, Errani. Med unntak av finalen mot Errani (tre sett), hadde Safina full kontroll på sine øvrige motstandere.

Safina får som sagt penger for dette. Det spillemessige utbyttet er ikke like stort, vil jeg tro. Kom deg til USA, Dinara.

21 år gamle Andrea Petkovic vant sin første tittel i karrieren i Bad Gastein, Østerrike, også det sist helg. På grusen slo hun blant annet Grönefeld og Benesova, uten tvil høydepunktet i en karriere som har befunnet seg på feil side av topp 100 i verden.

Reklame
Kategorier:Kvinnetennis Stikkord: ,
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: