Hjem > Herretennis, Kvinnetennis > French Open, innspurten

French Open, innspurten


French OpenJeg kommer dessverre til å være mindre på nett de nærmeste dagene. Alt ligger til rette for Federer nå, selv om han kan få en skikkelig test mot Del Potro, som spiller veldig konsentrert. Men han har ikke erfaring fra slike situasjoner, og har en dårlig statistikk mot Federer. Söderling mot Gonzalez er en helt åpen kamp, hvor jeg holder svakt på Söderling som favoritt. I en finale er Federer favoritt.

Har ikke skrevet så mye om damene i det siste, men Kuznetsova ser bra ut. Jeg tipper det blir finale mellom henne og Safina, som vil være helt naturlig, for de var vel de beste spillerne i årets grusturneringer før French Open.

Reklamer
Kategorier:Herretennis, Kvinnetennis Stikkord:
  1. Monfils
    03/06/2009, kl. 22:50

    Del Potro imponerer meg bare mer og mer. Selvom han knapt har rundet 20 år, utstråler han en enorm ro og selvtillit. Ser ut som fyren har spilt i ti år på touren. Han er ekstrem på å lese motstander og holde hodet kaldt i avgjørende situasjoner. Tross godt spill over en lengre periode nå, har han alltid slitt mot Federer og andre topp-topp spillere.

    Jeg vet ikke om han har for mye respekt for typer som Federer, men noe rart er det – og jeg tror denne semifinalen blir vendepunktet for argentineren. Venter en skikkelig duell og fight denne gangen om finaleplassen. Argentineren skuffer meg om det blir et stygt tap igjen.

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: