Hjem > Herretennis, Kvinnetennis > Reis til Roma

Reis til Roma


Jeg har sagt det før og sier det igjen: Dersom du vil ta en tur for å kombinere tennis, utland, kultur, varme og nærhet til spillerne, så dra til Roma.

Det er seks år siden jeg var der, og det står fortsatt som ett av de desiderte høydepunktene i dette årtusenet for meg. (Okei, rett bak at jeg giftet meg og fikk to barn). Det spilles grusturneringer for menn og kvinner i to uker, mennene først. Tennisanlegget ligger like ved Olympiastadion, og er omkranset av noen aldeles gyselige statuer. Jeg tror de er fra Mussolini-tiden.

Anlegget var temmelig nedslitt da vi var der, men det gjorde ingenting. Centercourten er intim og har bratte tribuner, så du kommer tett på spillerne uansett hvor du sitter. Den aller stiligste banen er den nest største. Den er senket ned i bakken, og tribunene er rein marmor. Det er ikke så godt å sitte på, men gudhjelpe så stilig.

Og fastfooden er selvsagt nydelig, selv om den begrenser seg til enkel pizza. Dessuten er det mulig å kjøpe billetter på stedet. Vi hadde billetter til den ene dagen, men det var ikke noe problem å kjøpe seg billetter til neste dag mens vi var der.

Her skulle jeg avsluttet med noen ord om det fantastiske klimaet, men dette er kanskje ikke dagen for det: Jeg leser at dagens kamper har blitt forstyrret av regn. Safin tapte for Robredo i tre sett, etter å ha ledet 6-2, 4-1 (30-0). Synd, og samtidig typisk Safin.

Reklame
Kategorier:Herretennis, Kvinnetennis Stikkord:
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: