Hjem > Herretennis > Federer har jekket seg ned

Federer har jekket seg ned


ATPSemifinalene i Indian Wells byr på Nadal-Roddick og Federer-Murray. Av disse tre er det bare Federer som mangler en tittel så langt i 2009. Jeg tror ikke han klarer det denne gangen heller. Federer klarer ikke å slå Murray for tiden.

Dette sier Federer om Murray nå:

He’s a great player and great players are tough to play against. He’s young, so you still have to figure him out a little bit. He’s changing his game as time goes by. Every time you play him, he plays a bit different.

«Great player». Rosende omtale fra Federer, altså. Dette sa Federer da han tapte for Murray i fjor i Dubai:

I don’t think he’s changed his game a whole lot since I played him in the Bangkok final. (Deres første kamp, i 2005). Not that I’m disappointed but I really would have thought he would have changed it in some ways

Eh, javel. Altså: For ett år siden mente Federer at Murray ikke hadde utviklet seg på tre år. Nå mener han at Murray har spilt forskjellig hver gang de har møttes, og at det er vanskelig å finne ut av spillestilen hans. Det høres mistenkelig ut som utvikling i mine ører.  Og det høres ut som Federer har fått mer respekt for skotten. Federer kalte Nadal endimensjonal for noen år siden, men er mer positiv nå.

Reklamer
Kategorier:Herretennis Stikkord: ,
  1. Victor
    21/03/2009, kl. 23:38

    Da har vel Murray utviklet og forandret spillet sitt mye fra 2006 til i dag, men ikke så mye før 2005. Vi ser at det var i det siste han har fått sitt gjennombrudd. Ikke overraskende taper Federer i 3 sett. 4. tapet mot Murray på rad.

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: