Hjem > diverse > Nytt debattforum

Nytt debattforum


Denne bloggen skrives i WordPress, og det er et glimrende verktøy. Men det finnes, så langt jeg har funnet ut, ikke noe godt debattsystem i WordPress. Du kan kommentere artiklene, men det blir vanskelig å holde oversikten over debatten når kommentarene sprer seg på så mange ulike artikler. Noen av dere har etterspurt et forum, og det kommer nå.

Jeg har opprettet et debattforum på http://tennisbloggen.proboards.com/. Det «snakker» ikke med WordPress, men er et frittstående forum. Det betyr at du må registrere deg med konto der for å bruke boardet, men det trenger du bare gjøre en gang. Jeg ser for meg at forumet og denne bloggen kommer til å leve fint side om side. Noen debatter vil oppstå under artiklene på denne bloggen (som i dag), andre blir født på debattsentralen.

Reklame
Kategorier:diverse Stikkord:
 1. Petter
  19/02/2009, kl. 16:48

  Veldig bra! Men har du noen mulighet til å linke til den sammen med de andre linkene dine på toppen, som «FAQ», «Gi lyd» etc. ? Det hadde vært knall.

  • 19/02/2009, kl. 23:41

   Jeg skal se om det går an.

 2. FF
  20/02/2009, kl. 00:41

  Strålende! Ser også at forum har kommet opp i toppmenyen. Det er bra. Da blir det mer synlig for alle. Forresten: Kjørereglene som er skrevet er utrolig bra – virkelig et serveess.

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: