Hjem > Kvinnetennis > Evighetsmaskinen Jankovic

Evighetsmaskinen Jankovic


Jelena Jankovic fortsetter å spille, og fortsetter å vinne titler. I dag slo hun Zvonareva i finalen i Moskva, og tok sin fjerde tittel for året. Hun mangler en Grand Slam-tittel for å gjøre det til en perfekt sesong, men førsteplassen på rankingen er ikke så latterlig lenger.

Moskva var den siste Tier I-turneringen i 2008, og den eneste store oppgaven som gjenstår er WTA-sluttspillet i Doha i begynnelsen av november. Jankovic gjorde det elendig i fjor, bare sjekk her: 0-3 i kamper, 1-6 i sett. Da var hun trøtt etter et langt år. Hvis hun er litt lur nå, så tar hun en pause før den tid.

Reklamer
Kategorier:Kvinnetennis Stikkord: ,
  1. Kjetil
    13/10/2008, kl. 11:11

    Jeg må innrømme jeg får mer og mer sansen for Jankovic. Tøff og stabil som bare det. En ekte fighter. Jeg er imponert over hvor mange baller hun klarer å hente opp når hun virker å være utspilt, og kort tid etter har hun vunnet poenget, gamet, settet, kampen osv.

    Kanskje kan hun vinne en grand slam til neste år. Det er dog jenter som har et høyere bestenivå en Jankovic, men Jelena er god nok til å male i senk de fleste for tiden.

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: