Hjem > Herretennis > Søkeordet: «har coria lagt opp tennis»

Søkeordet: «har coria lagt opp tennis»


Ja, det som står i hermetegn i overskriften er et søkeuttrykk som noen har brukt, og så blitt sendt til mine sider. Med andre ord bør jeg kunne svare på det.

Guillermo Coria var Mr. Grus i 2003-04. Den lille argentineren skulle ha vunnet French Open, men gikk på to tap som han aldri kom over: Mot Martin Verkerk i semifinalen i 2003, og mot Gaston Gaudio i den klassiske finalen i 2004. Corias siste store kamp var finalen i Roma i 2005, da han tapte mot den nye grussjefen, Nadal.

Etter den tid har Coria vært mye skadet, og aldri vært i nærheten av gammel form. Har han lagt opp? Nei, men det er lenge siden han spilte en full sesong. I år har han spilt 10 kamper, og bare vunnet to av dem. Han tok ett sett fra Tommy Robredo i French Open. Det er vanskelig å se for seg at Coria kan bli en maktfaktor igjen, til og med på grus. Til det har han vært for lenge ute.

Kampstatistikken fra Coria sine kamper i år er interessant lesning: På ti kamper har han slått 100 dobbeltfeil. Enkel matte sier at han da har slått 10 dobbeltfeil i snitt, og det i tresettskamper. Det er ekstremt mye. Corias siste kamp var i Kitzbühel, et tap mot Alexander Peya.

Her er glimt fra Corias triumf i Hamburg, 2003:

Reklamer
Kategorier:Herretennis Stikkord: ,
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: