Hjem > Herretennis > Kjeftesmelle

Kjeftesmelle


Mye snakk om Andy Roddick for tiden. Han fikk mye tyn da han skjelte ut Kei Nishikori i japanerens første kamp etter seieren i Delray Beach. Roddick om hendelsen:

Things were happening for him without him thinking so I wanted him to think about other stuff and not how well he’s playing. There was nothing personal in it. He’s probably not that happy with me for doing that. But I don’t need any young friends.

Les den siste setningen en gang til. Når Roddick begynner å skjelle ut 18-åringer ranket på 200-tallet i verden, tyder det på en selvtillit som får plass i en fyrstikkeske. Roddick er en smart fyr som kanskje innser at karrieren er på en ubønnhørlig, men slak nedtur. Likevel, det er så latterlig å holde på sånn. Hadde vært stiligere hvis han prøvde seg med utskjelling av en toppspiller i stedet. Å skjelle ut Kei Nishikori er som når sjetteklassinger går løs på førsteklassinger – ynkelig.

Tennis-X.com: Ruthless Roddick plays to win
CNN/SI: Mailbag

Reklamer
Kategorier:Herretennis Stikkord: ,
 1. Øystein
  03/03/2008, kl. 23:14

  Jeg har personlig alltid hatt sansen for Roddicks intense væremåte og spill, selv om det noen ganger kan virke som han lar det ta litt for mye fokus fra spillet hans. Jeg er likevel redd for at analysen din er spot on her. Han virker mer og mer defensiv, og han har vel heller ikke utviklet spillet sitt i særlig grad de senere årene. Blir spennende å se hvor lenge han klarer å holde seg innen topp ti.

  Mer interessant (etter min mening) er likevel hvordan Federer tåler den slette sesongstarten han har hatt. Noen som har gjort seg opp noen tanker?

 2. 03/03/2008, kl. 23:43

  Federer tapte jo i dag. Han trenger en seier i Indian Wells eller Miami for å få en trygghet før grussesongen, tror jeg. Tror ikke han vinner French Open i år heller, og dersom den dårlige sesongstarten fortsetter, kommer mange til å spille mot ham med stor selvtillit på grusen.

  Kanskje er Federer i ferd med å få samme karrierekurve som Sampras. Hans eneste sikre kort de siste årene var jo Wimbledon.

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: