Hjem > Herretennis > Alvor igjen

Alvor igjen


US OpenRoger Federer og Rafael Nadal spiller i samme turnering, og du vet at det er først da herretennisen begynner å nærme seg noe alvorlig igjen. Masters-turneringen i Montreal kan bli deres første møte siden finalen i Wimbledon.

Turneringen er del av den såkalte US Open Series, som bare er et fjongt ord på hardcourt-turneringene som spilles i Nord-Amerika før, ja nettopp, US Open i august-september. Det kåres en vinner av denne «serien» også. Som om ikke sportsinteresserte syntes tennis-rankingen er forvirrende nok som det er. Den tittelen betyr lite, det som teller er de to Masters-turneringene og selvsagt US Open til slutt, årets siste Grand Slam.

Reklame
Kategorier:Herretennis Stikkord: ,
  1. Petter
    10/08/2007, kl. 21:54

    Gidder heller ikke å følge nøye med på alle ATP-turneringene, det er jo en umulighet. Men masters-turneringene er artige med mange interessante møter mellom toppspillerne. Så akkurat en ujevn Federer parkere Hewitt ganske greit i to strake sett. Stepanek er vanvittig god om dagen, tror han vil nå topp 10 igjen ganske raskt. Vil imidlertid tape greit mot Federer imorgen, tror jeg.

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: