Hjem > Kvinnetennis > Jakten på levende bilder

Jakten på levende bilder


Denne saken handler om French OpenJeg har prøvd å finne noen levende bilder fra French Open på nettet, og havner alltid på YouTube. Hvorfor skal det være så vanskelig å få til skikkelige bildeoverføring av kamper? Jeg er til og med villig til å betale for et brukbart tilbud.

Eurosport sender turneringen på tv. På nettet har de noe som heter Eurosport Player, som visstnok viser kamper. For å se den, må jeg ha Windows Vista. Det har ikke jeg.

The Tennis Channel sender turneringen i USA. De lokker også med video på nettet, men bare for folk i USA, jeg ble blokkert på grunn av IP-adressen min.

French Open sitt offisielle nettsted er ikke så verst, og har mange klipp fra arkivet og årets turnering. Men de sender ingenting direkte.

ATP sender Masters-turneringene live, og det går an å betale per turnering. Forbilledlig, bortsett fra at opplegget krever Windows.

Til høsten kommer det digitale bakkenettet, og det blir sikkert fint og flott. Men det hadde vært greit å kunne velge noen kanaler, i stedet for programpakker.

Reklamer
Kategorier:Kvinnetennis Stikkord:
 1. Anonymous
  10/06/2007, kl. 13:56

  Det er ikke nødvendig med Vista for å bruke Eurosport Player, den meldingen er nok bare en anbefaling. Men du MÅ bruke IE som nettleser for at det skal fungere. Jeg har selv betalt den latterlig lave summen av €2,90 for å se siste uken av French Open live på internett, og jeg er iallfall kjempefornøyd – ettersom jeg ikke har Eurosport hjemme. Du kan også se mange av kampene i reprise.

  Jeg bruker Windows XP + IE.

 2. Åsmund
  10/06/2007, kl. 14:02

  Ok. Jeg har Mac OSX hjemme, så det hjelper ikke.

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: