Hjem > diverse > Få denne siten som RSS-feed

Få denne siten som RSS-feed


Ser du dette symbolet, kan du abonnere på en feed fra nettstedet. Som f.eks mitt.I mitt sivile liv skriver jeg litt om data, selv om det er mange som kan mye mer om det enn meg. Noe av det tøffeste som har skjedd på nettet de siste årene, er etter min mening RSS.

Hvis du vanligvis steiler over ukjente forkortelser, så vær så snill og les videre. RSS betyr enkelt forklart at du abonnerer på forskjellige nyhetsstrømmer. Du får beskjed når et nettsted har blitt oppdatert siden sist.

Internet Explorer har dessverre ikke denne funksjonen integrert. Hvis du har Mac (som jeg nettopp har kjøpt), kan du lese RSS-strømmer direkte i nettleseren Safari. Derfor kan jeg kjapt se hvilke nettsteder det skjer ting på, uten at jeg trenger å taste inn f.eks http://www.vg.no først.

Som Windows-bruker må du laste ned et RSS-program for å benytte deg av denne fabelaktige oppfinnelsen. Etter du har gjort det, legger du til dette bokmerket i RSS-programmet: tennisozzy.blogspot.com/atom.xml. Så vil gode ting skje.

Reklamer
Kategorier:diverse Stikkord:
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: