Hjem > Herretennis, Kvinnetennis > Hvorfor spiller ingen serve og volley?

Hvorfor spiller ingen serve og volley?


Denne saken handler om Wimbledon-turneringenJeg nyter sola og skriver lite på den spillefrie dagen i Wimbledon. Men Peter Bodo har mange smarte tanker om hvorfor nesten alle prøver å vinne Wimbledon fra grunnlinja.

Venus Williams, French Open 2000Spillere som går til nettet, stresser motstanderne nok til å gjøre det godt i Wimbledon, framholder Bodo. Han trekker fram Lisa Raymond (som hadde Venus Williams (bildet) i knestående) og Max Mirnyi (som slo ut min dark horse James Blake) som eksempler fra turneringen så langt.

Særlig trekker han fram Marat Safin, som er en av de beste serverne i verden. At han ikke gikk mer til nettet mot Fernando Gonzalez, er et mysterium for Bodo. Les mer i hans alltid lesverdige blogg.

Reklame
 1. Anonymous
  07/07/2006, kl. 22:34

  Hola, mann. Du burde skrive litt mer om Wimbledon, sarlig Jonas Bjorkmann, som vel hhar gjort det i overkant bra i arets wimbledon. Har sett litt pa tv ii det siste, da jeg befinner meg i et rart land med masse ekstremvarme, og kanalen Star Sports briljerer. De har en tidligere indisk tennis spiller som rocker baten som bare det. Heter Vijay og er seksti og knuser til med drita bra analyser pa alle spillere, for han kodder mmed stonninga til sjarapova. Og han ser ut som han er formann i Odd Fellow. Hort om han? Sjekkker ikke internett sa ofte, men skal kikke innom her nar finalen er spilt.

 2. Åsmund
  07/07/2006, kl. 22:55

  Er langt vekke fra pc-en for tida, lite tid til å skrive. Adios!

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: